Horeca

waar sport en plezier samenkomen

WB Anker horeca rechts.jpg

Onze horecagelegenheid, een sfeervol ingericht eetcafé dat bijna dagelijks geopend is voor allen die gezellig willen samenzijn. De thuisbasis van de vele bezoekers maar ook de verenigingen in onze accommodatie. Je kunt er dagelijks genieten van een hapje en een drankje. Internet, open wifi is beschikbaar voor al onze gasten.

Het café kan in 2 aparte ruimtes worden verdeeld en beschikt over twee gezellige buitenterrassen. Bij uitstek geschikt voor recepties en andere formele en informele bijeenkomsten.

Op alle werkdagen, uitgezonderd donderdag, geopend vanaf 16.00 uur. Donderdag alleen geopend op afspraak.


Interesse of meer weten?
Voor informatie over het reserveren van een of meerdere van onze faciliteiten kun je terecht bij de receptie van onze accommodatie, telefonisch via 046-4818787of per mail naar hetanker@sportfondsen.nl. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.