Horeca

waar sport en plezier samenkomen

preview (1).jpg

Onze horecagelegenheid, een sfeervol ingericht eetcafé dat bijna dagelijks geopend is voor allen die gezellig willen samenzijn. De thuisbasis van de vele bezoekers maar ook de verenigingen in onze accommodatie. Je kunt er dagelijks genieten van een hapje en een drankje. Internet, open wifi is beschikbaar voor al onze gasten.

Versoepelingen vanaf 19 mei 2021.
Vanaf 19 mei is het buitenterras achter geopend bij droog en zonnig weer en alleen tijdens de zwemlessen van 15.30-19.30 uur. Het terras aan de voorkant blijft gesloten. In verband met een maximaal toegestaan aantal is registratie/reserveren en een gezondheidscheck verplicht. Dit kan ter plekke.


Interesse of meer weten?
Voor informatie over het reserveren van een of meerdere van onze faciliteiten kun je terecht bij de receptie van onze accommodatie, telefonisch via 046-4818787of per mail naar hetanker@sportfondsen.nl. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.