Opfriscursus Zwem-ABC

Opfriscursus Zwem-ABC

Zwemveilig de zomer in

Sportfondsen-HR-5468.jpg

Na het behalen van het zwemdiploma zien we vaak dat kinderen niet meer regelmatig zwemmen. Maar wist je dat je zwemmen kunt verleren. Kinderen en volwassenen die hun geoefendheid niet op peil houden, lopen gevaar dat de opgedane vaardigheden in het water verminderen of zelfs verloren gaan. Het spreekt voor zich dat daarmee de veiligheid in het geding is. Zwemconditie houd je op peil door te zwemmen. Zeker met de zomervakantie in het vooruitzicht.

Check de zwemvaardigheid van je kind voor de zomervakantie en laat hem/haar meedoen d.m.v. een opfriscursus.

Hoe en wanneer:

Stel, je kind heeft enige tijd geleden een B of C zwemdiploma gehaald. Dan kun je je kind aanmelden om in de tweede helft van de laatste lesperiode mee te doen in een B of C zwemlesgroep. Je kind kan 5 opeenvolgende 1- uurslessen volgen samen met de zwemleerlingen die bezig zijn met hun examentraining voor het B of C diploma. Je kind stroomt in, in een bestaande zwemlesgroep en kan zo de vaardigheden opfrissen. Lesdagen en lestijden zijn afhankelijk van het huidige lesrooster en de beschikbare plaatsen.

Kosten:

Leskaart € 56,75 ( 5 lessen op vooraf vastgestelde dagen/tijden)
Inschrijfkosten*: € 15,00 - alleen bedoeld voor kinderen die hun diploma('s) bij een andere zwemlesaanbieder hebben behaald.
*Als je kind in het verleden via het Jip zwemABC bij Sportplaza Het Anker al eerder zwemles heeft gevolgd, hiervoor destijds inschrijfkosten zijn betaald en nog bekend is in ons lessyteem dan is opnieuw inschrijfkosten betalen niet nodig.

Meer weten of aanmelden. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Ik wil graag meer weten over de opfriscursus.

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.