De kijkles

geniet van de vorderingen van je kind

Vanaf zaterdag 13 november 2021 om 18.00 uur zijn de nieuwe Corona maatregelen ingegaan. Dit betekent dat er van dat er GEEN publiek meer aanwezig mag zijn bij sportactiviteiten. Alle kijklessen komen hiermee voorlopig te vervallen!

De algemene regel is dat er tijdens de zwemles geen ouders of begeleiders aanwezig zijn in de zwemzaal. Toch zijn elke lesperiode twee momenten ingepland waarop je met eigen ogen kan zien hoe het er in de zwemles aan toegaat.

Tijdens het laatste halfuur van zwemles 5 en 10 mogen ouders/begeleiders op de zwemzaal, langs de kant zitten en meegenieten van de vorderingen van het kind.

Houd er rekening mee dat je kind hierdoor iets afgeleid kan zijn tijdens de les. Veel kinderen vinden het spannend als papa of mama komt kijken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.