Therapiezwemmen
Binnen

Therapiezwemmen

Beweeg je spieren zonder ze te belasten

LET OP!, in de zomervakantie gelden van 17 juli t/m 27 augustus 2023 andere openingtijden. Therapiezwemmen gaat in de zomervakantie NIET door! Vanaf 28 augustus geldt weer het gebruikelijke rooster.

Voor mensen die kampen met gezondheidsklachten is Therapiezwemmen een uitkomst. In het water is bewegen gemakkelijker door de opwaartse druk en het risico op overbelasting is minimaal. Er is weinig tot geen druk op de gewrichten terwijl je wel gebruik kunt maken van al je spieren.

Tijdens deze les worden zelfstandig, maar onder begeleiding van een instructeur diverse oefeningen gedaan om lichamelijke (pijn)klachten te verminderen. Vooral mensen die na revalidatie in beweging moeten blijven, maar ook voor wie de sportschool een te grote stap is, is deze les erg fijn.

Meer weten, bel 046 4818787 of stuur een mail naar hetanker@sportfondsen.nl

Indeling:

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse les Aquatherapie-MBvO
6,60
12 lessenkaart Aquatherapie-MBvO
66,00
Magneetpas lessenkaart (eenmalig)
5,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.