Over ons

Over ons

Van harte welkom bij Sportplaza Het Anker

WB hoofdingang.jpg

Alles onder één dak, sport, plezier en ontspanning, professionele begeleiding, kwalitatieve faciliteiten en een hartelijke gastvrijheid.

Sportplaza Het Anker, al bijna een halve eeuw een begrip in de regio. In onze gezellige, multifunctionele accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past.

Bereikbaarheid
Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer.
Kom je met de auto, we zijn centraal gelegen in de nabijheid van afrit 47 van de A2. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis.
Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte Keerweg Buchten.

De accommodatie
Onze accommodatie beschikt over meerdere voorzieningen. Naast de sportfaciliteiten bieden we diverse mogelijkheden voor het organiseren van activiteiten of evenementen zowel binnen als buiten. De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden.

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden en neem gerust vrijblijvend met ons contact op. Wij helpen je graag verder.

Over Sportfondsen

Bij Sportfondsen staan we iedere dag in de startblokken om ons in te zetten voor een vitaal Nederland. Dat doen we vanuit onze accommodaties samen met en voor gemeenten, maatschappelijke partners en bezoekers. Wij geloven dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen. Want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie. En plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Wat in 1923 begon, inspireert ons anno nu nog steeds. Het was Sportfondsen-oprichter Han Bierenbroodspot zijn droom om zwemmen voor iedereen mogelijk te maken. Daarom bedacht hij bijna 100 jaar geleden een systeem waarmee Amsterdammers spaarden voor het eerste Sportfondsenbad in Amsterdam-Oost. Hij legde daarmee ook direct de basis voor het stimuleren van sport en bewegen. Dat motiveert ons ook in het heden en geeft ons energie die we met plezier doorgeven.

Sportfondsen geeft energie

Algemene vragen

.Klik hier voor de meest recente openingstijden

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €1,00 munt. De kluisjes werken met een polsbandje met sleutel. Na afloop ontvang je de €1,00 munt weer terug.

In de loopgang naar de kleedlokalen zijn kleine kluisjes aanwezig. Hier kun je bijvoorbeeld een portemonnee of telefoon in leggen. Deze kluisjes werken op dezelfde manier als de grote kluisjes.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie klik je hier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.