Zwem-ABC regulier

Zwem-ABC regulier

Leren zwemmen begint met zwemplezier

De opleiding
De zwemlesplanning loopt bij Sportplaza Het Anker gelijk aan het schooljaar in het basisonderwijs en is verdeeld in 4 blokken van ca 10-12 weken Via 7 niveaugroepen wordt je kind bij ons opgeleid voor het zwem-ABC diploma conform de eisen van de NRZ.

Opleiding A niveau 1 t/m 5; vaardigheden voor een zwembad zonder attracties.

Opleiding B niveau 6; vaardigheden voor een zwembad met attracties als bv. golfslag.

Opleiding C niveau 7; vaardigheden voor zwembad met attracties en open water zonder golfslag of stroomversnelling.

Wanneer.
Je kind komt één keer per week op een vaste dag/tijd een uur naar de zwemles. Elk niveau heeft een periode van +/- 10 weken waarin dan 10 lessen worden gegeven. Wij geven les op zes dagen in de week, van maandag t/m zaterdag. Gemiddeld doen kinderen zo’n anderhalf tot twee jaar over het diplomatraject.

Gediplomeerde docenten
Een zwemlesgever geeft les aan een groep van maximaal 10 kinderen, m.u.v. de opleiding C, niveau 7. In niveau C bestaat een lesgroep uit 12 leerlingen. Al onze zwemlesgevers werken volgens de Gedragscode Zwembranche. Jaarlijks wordt iedere zwemlesgever getoetst door een onafhankelijke auditor. Uiteraard hebben al onze zwemlesgevers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) afgegeven.

Leerling Volgsysteem
Wil je de vorderingen van je kind volgen? Dat kan. In ons digitale Leerling Volgsysteem zie je hoe je kind vordert en het steeds een niveaugroepje opschuift.

Aanmelden
Vanaf 4 jaar kan een kind starten met zwemles bij ons. Voordat je kind kan beginnen dien je hem/haar eerst in te schrijven op een wachtlijst. Na betaling van de inschrijfkosten ontvang je het Jip-infopakket. Het infopakket bestaat uit de unieke Jip zwemtas met de Jip verzameldoos. Aanmelden kan online via de link onderaan op deze pagina of bij de balie van het zwembad.

Stichting Leergeld

Alle kinderen tellen mee. Ben jij een ouder met weinig geld en wil jij dat je kind(eren) leren zwemmen. Wij werken samen met Stichting Leergeld Westelijke Mijnstreek. Klik hier voor meer informatie of het doen van een aanvraag.

De wachtlijst
Je ontvangt van ons bericht zodra je kind kan starten. Op basis van de plaats op de wachtlijst kan je kind beginnen als het 4 jaar is bij de 1e zwemles. Ons streven is om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

De lestijden:
De zwemles van je kind duurt 60 minuten. De les is ingepland op een vaste dag/tijd in het lesrooster. Elke periode wordt een nieuw lesrooster gemaakt. Afhankelijk van de doorstroming kan de lestijd/lesdag van je kind wijzigen. Voor kinderen die vanuit de wachtlijst nieuw worden ingepland geldt dat elk nieuw lesrooster een andere starttijd heeft voor groep 1.

Klik hier voor onze tarieven.

NRZ Banner-image licentiehouders 300x250-1.png

Aanmelden voor Jips Zwem ABC

Aanmelden voor de zwemles kan persoonlijk bij de receptie van het zwembad of online. Na betaling van de inschrijfkosten wordt je kind op de wachtlijst geplaatst. Op basis van beschikbaarheid kies je voor één wachtlijst. Je kind mag pas starten als het 4 jaar is/wordt in de door jou gekozen wachtlijst.

Schrijf hier online in.

Heb je een vraag?

Mijn kind volgt Jip'ABC zwemles bij Sportplaza het Anker *
Nog 500 tekens resterend
mijn kind zwemt in groep *
Geef aan op welke dag je kind naar de zwemles komt. *
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.