Zomersnelcursus

Zomersnelcursus

Snelcursus zwem-ABC in juli en augustus 2021

Website Banner Anker  (1).jpg

Tijdens de zomervakantie 2021 organiseren we 2x een snelcursus voor kinderen die al bij Het Anker zwemles volgen. Elke cursus duurt 2 weken waarin 10 zwemlessen worden gegeven. In de snelcursus kan je kind voor een niveau of een diploma zwemmen. Na de zomervakantie kan je kind dan bij goed resultaat versneld doorstromen naar de volgende niveau- of diplomagroep. Je kunt voor één snelcursus kiezen of voor beiden. Er is een beperkt aantal plaatsen in de zomercursus. Kijk voor meer informatie bij veelgestelde vragen onder aan deze pagina.

Wanneer:

Zomersnelcursus I: week 30 & 31 / van 26 juli t/m 06 augustus 2021.
Voor Zomersnelcursus I is alleen nog inschrijven mogelijk voor groep A-5 en C. Let op, beperkt aantal plaatsen: VOL is VOL!
Alle andere niveaus worden op een wachtlijst geplaatst of in Zomersnelcursus II.

Zomersnelcursus II: week 34 & 35 / van 23 augustus t/m 04 september 2021.
Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Lestijden:
De zwemles duurt een uur en wordt gegeven van maandag t/m vrijdag. Je kind komt dus in 2 aaneengesloten weken elke werkdag op een vast tijdstip een uur naar de zwemles. De lestijden zijn gepland tussen 16.00-19.00 uur. .

Kosten:
Zomercursus leskaart: € 113,70
Diplomazwemmen: € 23,65

Aanmelden:
In verband met Corona vragen we je om online via het onderstaande formulier of telefonisch via 046-4818787 aan te melden voor de zomersnelcursus. Vermeld bij aanmelding welke zomercursus je kiest, en de lesgegevens van je kind.
Zodra de aanmelding is bevestigd door de administratie, kun je de leskosten via de webshop betalen. Is de leskaart betaald, dan pas is je kind definitief geplaatst.

Meer weten? Kijk eerst bij Veelgestelde Vragen. Staat de informatie er niet bij, neem dan contact op met ons via onderstaand formulier of bel 046-4818787

Aanmelden zomercsnelcursus.

Nog 500 tekens resterend

Zomerzwemles

Aanmelden kan vanaf woensdag 12 mei 2021 telefonisch of via het aanmeldformulier op deze pagina aanmelden. Vermeld bij aanmelding welke zomercursus je kiest en de lesgegevens van je kind. De aanmelding wordt bevestigd door de administratie. Na deze bevestiging betaal je de leskosten via de webshop. Is de leskaart betaald, dan pas is je kind definitief geplaatst. Er is een beperkt aantal plaatsen in elke cursus.

Nee, de indeling van de groepen in het rooster is vooraf vastgesteld. Je kunt de lestijd niet zelf kiezen.

In elke lesgroep/niveau is plaats voor 10 kinderen. In elke snelcursus zijn 6 niveaus/lesgroepen ingepland. Er is dus een beperkt aantal plaatsen.

Is een groep/ niveau vol dan kun je ervoor kiezen om je kind op een wachtlijst te plaatsen. Mocht er een plaats vrij komen dan wordt contact opgenomen. Tijdstip van aanmelding voor de wachtlijst is hierbij leidend.

Het inhalen van gemiste zomerzwemlessen is niet mogelijk. Er is géén restitutie in lesgeld wanneer een kind niet aanwezig is in de opgegeven les.

Kinderen die meedoen aan de zomercursus stromen versneld door. Dit betekent dat bij doorstromen de lestijd en eventueel de lesdag van je kind na de zomervakantie wijzigt. Houd hier rekening mee en informeer dus altijd bij de balie waar je kind na de zomervakantie verdergaat met de zwemles. Wijzigingen gebeuren in onderling overleg.

Nee, het is niet mogelijk om de zomercursus te splitsen waardoor je kind in elke snelcursus 1 week les volgt.

De snelcursus bestaat altijd uit 2 aaneengesloten weken waarin je kind naar de zwemles komt. Je kunt je kind wel aanmelden voor beide snelcursussen. Je betaalt dan ook 2x een leskaart.

Ja, kinderen die bij een andere zwemlesaanbieder zwemles volgen kunnen instromen indien er nog plaats is.
Kinderen die al zwemles volgen in Jip's zwem ABC bij Het Anker hebben voorrang.

Voor instromen geldt:

1. Vooraf voorzwemmen is verplicht! Hiervoor wordt een afspraak gemaakt.
2. Je kind wordt op de wachtlijst geplaatst.
3. Je ontvangt bericht van ons als je kind kan starten.

De zwemles duurt een uur, waarvan 55 minuten les en 5 minuten speeltijd.

In elke snelcursus is een kijkles gepland tijdens het 2de halfuur van les 5 indien de Corona maatregelen dit toestaan.

Gekleed zwemmen wordt in elke snelcursus 3x geoefend. Dit gebeurt in les 3 (week 1), les 6 en les 9 (week 2).

Klik hier voor de kledingeisen per niveau

Proefzwemmen wordt gedaan in les 10. Gekleed zwemmen is een verplicht onderdeel tijdens het Proefzwemmen. Denk dus aan het meenemen van de kleding bij les 10.

Het Diplomazwemmen voor groep A-5, B en C is na les 10 op de aansluitende zaterdag e/o zondag. Indeling en tijden worden t.z.t. bekendgemaakt.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.