Zomersnelcursus

Zomersnelcursus

Snelcursus zwem-ABC in 2024

preview_Sportfondsen-HR-1-028.jpeg

Tijdens de zomervakantie 2024 organiseren we weer 2x een snelcursus voor kinderen die al bij Het Anker zwemles volgen. Elke cursus duurt 2 weken waarin 10 zwemlessen worden gegeven. In de snelcursus kan je kind voor een niveau of een diploma zwemmen. Na de zomervakantie kan je kind dan bij goed resultaat versneld doorstromen naar de volgende niveau- of diplomagroep. Kinderen die meedoen aan de zomercursus stromen versneld door. Dit betekent dat bij doorstromen de lestijd en eventueel de lesdag van je kind na de zomervakantie wijzigt. Je kunt voor één snelcursus kiezen of voor beiden. Er is een beperkt aantal plaatsen in de zomercursus. Kijk voor meer informatie bij veelgestelde vragen onder aan deze pagina.

Wanneer:

Zomercursus I van 08 juli tot 20 juli 2024.

Zomercursus II van 05 augustus tot 17 augustus 2024

Lestijden:
De zwemles duurt een uur en wordt gegeven van maandag t/m vrijdag. Je kind komt dus in 2 aaneengesloten weken elke werkdag op een vast tijdstip een uur naar de zwemles. De lestijden zijn gepland tussen 15.30-18.30 uur. .

Kosten:
Zomercursus leskaart: € 143,70
Diplomazwemmen: € 30,00

Aanmelden:
Aanmelden voor de zomersnelcursus start op 06 mei 2024 vanaf 09.00 uur.

Let op!

Aanmelden via het formulier geeft GEEN recht op een plaats in de zomercursus. Houd er rekening mee dat er per niveau slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Het reserveren van een plaats is NIET mogelijk. Nadat je van ons de bevestiging van aanmelding en plaatsing hebt ontvangen, wordt de leskaart meteen betaald. Pas na de betaling van de leskaart is de plaats in de zomercursus definitief gereserveerd.

Aanmelden voor de zomercursus kan via het onderstaand aanmeldformulier.

Meer weten? Kijk eerst bij Veelgestelde Vragen. Staat de informatie er niet bij, neem dan contact op met ons via hetanker@sportfondsen.nl of bel 046-4818787

Aanmeldformulier zomercursus

Ik wil mijn kind aanmelden voor de zomercursus: *
Nog 500 tekens resterend
zwemt nu in groep: *
de lesdag van mijn kind is: *

Zomerzwemles

Aanmelden voor de zomersnelcursus kan vanaf 06 mei 2024. Aanmeldingen voor deze datum zijn ongeldig en worden niet ingepland. Je kunt aanmelden bij de kassa ov via het aanmeldformulier op onze website. Bij aanmelding via de website kun je de leskosten via de webshop betalen zodra je aanmelding is bevestigd door de administratie. Je kind is pas definitief geplaatst als de leskaart is betaald.

Nee, het is niet mogelijk om een plaats te reserveren. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kind is pas definitief geplaatst als de aanmelding is bevestigd door ons en als de leskaart is betaald.

Betaling van de leskosten zonder aanmelding geven GEEN recht op plaatsing! Pas als je van ons de bevestiging hebt ontvangen dat je kind is aangemeld en geplaatst is, wordt de leskaart betaald.

Nee, de indeling van de groepen in het rooster is vooraf vastgesteld. Je kunt de lestijd niet zelf kiezen.

In elke lesgroep/niveau is plaats voor 10 kinderen. In elke snelcursus zijn 6 niveaus/lesgroepen ingepland. Er is dus een beperkt aantal plaatsen.

Is een groep/ niveau vol dan kun je ervoor kiezen om je kind op een wachtlijst te plaatsen. Mocht er een plaats vrij komen dan wordt contact opgenomen. Tijdstip van aanmelding voor de wachtlijst is hierbij leidend.

Als je kind langer dan voorzien blijft zwemmen in het huidige niveau dan zullen we je kind plaatsen in een groep waar het in zijn/haar niveau de zomercursus kan volgen. De lestijd in de zomercursus kan dan veranderen. Na de zomervakantie is plaatsing afhankelijk van het behaalde resultaat in de zomercursus. We proberen hierbij rekening te houden met je reguliere lesdag.

Het inhalen van gemiste zomerzwemlessen is niet mogelijk. Er is géén restitutie in lesgeld wanneer een kind niet aanwezig is in de opgegeven les.

Kinderen die meedoen aan de zomercursus stromen versneld door. Dit betekent dat bij doorstromen de lestijd en eventueel de lesdag van je kind na de zomervakantie wijzigt. Houd hier rekening mee en informeer dus altijd bij de balie waar je kind na de zomervakantie verdergaat met de zwemles. Wijzigingen gebeuren in onderling overleg.

Nee, het is niet mogelijk om de zomercursus te splitsen waardoor je kind in elke snelcursus 1 week les volgt.

De snelcursus bestaat altijd uit 2 aaneengesloten weken waarin je kind naar de zwemles komt. Je kunt je kind wel aanmelden voor beide snelcursussen. Je betaalt dan ook 2x een leskaart.

Ja, kinderen die bij een andere zwemlesaanbieder zwemles volgen kunnen instromen indien er nog plaats is.
Kinderen die al zwemles volgen in Jip's zwem ABC bij Het Anker hebben voorrang.

Voor instromen geldt:

1. Vooraf voorzwemmen is verplicht! Hiervoor wordt een afspraak gemaakt.
2. Je kind wordt op de wachtlijst geplaatst.
3. Je ontvangt bericht van ons als je kind kan starten.

De zwemles duurt een uur, waarvan 55 minuten les en 5 minuten speeltijd.

In elke snelcursus is een kijkles gepland tijdens het 2de halfuur van les 5.

Gekleed zwemmen wordt in elke snelcursus 3x geoefend. Dit gebeurt in les 3 (week 1), les 6 en les 9 (week 2).

Proefzwemmen wordt gedaan in les 10. Gekleed zwemmen is een verplicht onderdeel tijdens het Proefzwemmen. Denk dus aan het meenemen van de kleding bij les 10.

Het Diplomazwemmen voor groep A-5, B en C is na les 10 op de aansluitende zaterdag e/o zondag. Indeling en tijden worden t.z.t. bekendgemaakt.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.