Aquasporten

Aquasporten

Geschikt voor iedereen

Aquajogging - header.jpg

Elke vorm van lichaamsbeweging in welke vorm dan ook is goed voor de mens. Zeker naarmate we ouder worden. Bewegen maakt je lichamelijk en geestelijk fitter, geeft je een goed gevoel en brengt je onder de mensen.
Gezellige muziek, verschillende oefeningen, een uitdagende instructeur en aan je conditie werken; samen bewegen is gewoon veel leuker.

Sportplaza Het Anker biedt diverse groepslessen aan, zowel in het water als op het droge.

Klik op de link voor meer informatie

Klik hier voor ons openstellingsrooster

Meer weten, bel 046 4818787 of stuur een mail naar hetanker@sportfondsen.nl

Wil je komen aquasporten in ons zwembad maar heb je niet genoeg geld om het lidmaatschap te betalen? Wij werken samen met Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg. Zij kunnen helpen door je lidmaatschap en eventueel de benodigde attributen (deels) te betalen. Een aanvraag kun je samen met een intermediair indienen.

VF-logo-horizontaal-blauw limburg (2) (002).jpg

Meer weten? Kijk op Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg of stuur een mail naar Limburg@volwassenenfonds.nl

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Vragen Aquasporten

De meeste groepslessen zijn vrijblijvend te bezoeken uitgezonderd de Zwemgroep Borstkanker. Sommige groepen zijn druk bezet. bel of mail dus even met ons als je met één van de groepslessen wil meedoen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.