Horeca

waar sport en plezier samenkomen

Horeca collage feest 01.jpg

Onze horecagelegenheid, een sfeervol ingericht sportcafé dat bijna dagelijks geopend is voor allen die gezellig willen samenzijn. De thuisbasis van de vele bezoekers maar ook de verenigingen in onze accommodatie. Je kunt er dagelijks genieten van een drankje en indien de keuken geopend is een klein hapje. Internet, open wifi is beschikbaar voor al onze gasten.

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een bijzondere gelegenheid. Onze horeca bestaat uit twee ruimtes die van elkaar kunnen worden gescheiden. Elke ruimte heeft een eigen ingang en een buitenterras. Dit biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van activiteiten of evenementen, zowel binnen als buiten. Van een vergadering tot bedrijfsuitje, een lunch, borrel met hapjes, diner, BBQ of alleen drankjes. In overleg met jou kan alles door ons worden verzorgd. Ook beschikken we over een vergaderruimte op de 1e etage die geschikt is voor meerdere doeleinden.

De kosten voor het huren van de locatie (excl. catering):

  • Indien onze horeca geopend is en er reeds personeel is ingeroosterd op het betreffende tijdstip dan betaal je alleen de huur van het door jou gereserveerde deel van de horeca . De huur van de beschikbare ruimte bedraagt € 27,85 per dagdeel.
  • Is onze horeca gesloten en wordt het personeel speciaal voor de gelegenheid ingeroosterd dan brengen we € 35,- per persoon per uur in rekening.


Interesse of meer weten?
Voor informatie of aanvragen omtrent het reserveren van onze horecafaciliteiten vul je onderstaand Aanvraagformulier Horeca in. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Aanvraagformulier Horeca

Soort van activiteit- evenement. *
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.