Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag bij Sportplaza Het Anker

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

I.v.m. met de huidige Corona maatregelen zijn activiteiten als kinderfeestjes op dit moment NIET mogelijk!

Dé plek voor een kinderfeestje.
Sportplaza Het Anker, natuurlijk, want bij ons kan het allemaal! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardagsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een feestje in het zwembad of een speciaal zeemeerminnen- of haaienfeestje? Onder begeleiding leren kinderen zwemmen met een heuse zeemeerminstaart of haaienvin. Ook een discofeestje is ontzettend leuk voor kinderen. Met discolichten en muziek toveren we ons zwembad om tot een echte disco. En een heel sportief kinderfeestje in de sporthal bestaat ook tot de mogelijkheden.

Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…....lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.

Wanneer:
Vanwege de maximaal toegestane groepsgrootte zijn kinderfeestjes nog niet mogelijk.
Zodra het weer is toegestaan kan een Zwemfeestje worden gereserveerd op:
Woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur
Zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur
Zondagochtend van 10.00 tot 13.00 uur
Kinderfeestjes in de sporthal, een discofeestje of zeemeerminfeestje kunnen alleen worden gereserveerd op basis van beschikbaarheid.

Welk feestje kies jij?
Klik op het feestje van jouw keuze voor meer informatie.

Ik wil meer weten over een kinderfeestje

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.