Vragen Zwemmen

Dinsdagavond 15 februari 2022 zijn er weer extra versoepelingen aangekondigd door minister Ernst Kuipers. Stap voor stap gaat Nederland verder van het coronaslot. Alle activiteiten zijn weer mogelijk.

Vind hier de informatie over tijden en tarieven

Reserveren voor een activiteit is niet nodig.

Je kunt gebruikmaken van een badenkaart of een los kaartje. Zowel de badenkaart als het losse kaartje kun je vooraf betalen in onze webshop of contactloos/pin en contant bij de kassa van het zwembad. Heb je al een badenkaart dan kun je deze verlengen in de webshop. Let op, dit is niet hetzelfde account dat je gebruikt als in het reserveringssysteem.

Al onze badenkaarten kennen een geldigheidsduur.

Een 12- badenkaart Algemeen zwemmen voor volwassene, jeugd en 65 + heeft een geldigheidsduur van 12 maanden vanaf de aankoopdatum.

Een 12 badenkaart Aquajoggen heeft een geldigheidsduur van 12 maanden vanaf de aankoopdatum.

Een 12-badenkaart Aquavitaal-Aquatherapie of Fifty-fit heeft een geldigheidsduur van 6 maanden vanaf de aankoopdatum.

Een 10- badenkaart Masterzwemmen heeft een geldigheidsduur van 3 maanden vanaf datum eerste les.

Ja, de douches zijn geopend tijdens Aquasporten, banen- en vrijzwemmen.

In het zwembad zijn de kleedlokalen geopend om om te kleden vooraf en na afloop van het zwemmen. Om je spullen veilig op te bergen kun je gebruikmaken van de kluisjes.

Ja, de kluisjes kunnen weer worden gebruikt. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €1,00 munt. De kluisjes werken met een polsbandje met sleutel. Na afloop ontvang je de €1,00 munt weer terug.
In de loopgang naar de kleedlokalen zijn kleine kluisjes aanwezig. Hier kun je bijvoorbeeld een portemonnee of telefoon in leggen. Deze kluisjes werken op dezelfde manier als de grote kluisjes.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.