Corona nieuws

Nieuws

Corona nieuws

WB Anker Corona nieuws.jpg

Update 26 juni 2021, mondkapjesplicht vervalt

Goed nieuws!

Vanaf zaterdag 26 juni vervalt de mondkapjesplicht in onze accommodatie.

Zet je beeldscherm snel uit en kom lekker sporten! Wij zijn er klaar voor! Jij ook?
Sinds maandag 07 juni 2021 ben je van harte welkom bij:

Samen houden we het veilig.

Voor ieders veiligheid en gezondheid geldt er wel een maximaal aantal deelnemers. Dit betekent dat er vooraf moet worden gereserveerd voor bepaalde activiteiten.

Let op, de kinderen tellen mee in de groepsgrootte . Voorkom teleurstelling en reserveer dus voor elke persoon die wil komen zwemmen.

Kleedlokalen in het zwembad zijn geopend. Douchen bij banenzwemmen, recreatief zwemmen en de groepslessen volwassenen is weer toegestaan. Let op, vanwege afstandhouden kunnen er slechts 3 personen tegelijktijdig douchen. Douches zijn buiten gebruik tijdens de Jip ABC zwemlessen. Ook de douches in de sporthal zijn weer in gebruik. Ook hier geldt 1,5 meter afstandhouden.

De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in onze accommodatie van toepassing: blijf thuis bij klachten, desinfecteer je handen bij binnenkomst en houd 1,5 meter afstand.

Horeca

Vanaf 19 mei is op werkdagen het buitenterras achter geopend bij droog en zonnig weer en alleen tijdens de zwemlessen van 15.30-19.30 uur. Het terras aan de voorkant blijft gesloten. In verband met een maximaal toegestaan aantal is registratie/reserveren en een gezondheidscheck verplicht. Dit kan ter plekke.


Badenkaarten
Badenkaarten en abonnementen worden bij heropening verlengd met de periode dat we gesloten zijn geweest.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.

💙Blijf gezond en hopelijk tot snel💙

Team Sportplaza Het Anker

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.