Zeemeerminzwemmen

Zeemeerminzwemmen

een unieke activiteit binnen de zwemsporten.

Anker  zeemeermin.jpg

Bij Sportplaza Het Anker kun je leren zwemmen als een zeemeermin of een haai.

Eindelijk, na de meivakantie 2022 gaan we weer starten met zeemeerminzwemlessen. Wel zijn er enkele belangrijke wijzigingen.
Vanwege tekort aan zwemlesinstructrices gaan we terug naar 1 lesgroep op zaterdag van 14.00-15.00 uur. Ook zullen er nog maar 2 modules kunnen worden gevolgd.
Brevet 1 voor beginners en Brevet 2 voor gevorderden. Brevet 3 komt te vervallen. De grootte van de lesgroep en de lesduur blijft gehandhaafd.

We verzorgen zowel kennismakingslessen als meerdaagse cursussen. Deelname is bedoeld voor de kinderen tot ca.12 jaar (minimaal i.b.v. het B-diploma).

De Clinic.

Wil je eerst weten wat zeemeermin/haaizwemmen inhoudt. Meld je dan aan voor onze kennismakings-les, de zogenaamde Clinic. Een Clinic is een 1-uurs introductie-les die alleen tijdens de schoolvakanties worden  ingepland. Vanwege beperkte groepsgrootte is vooraf aanmelden verplicht

De cursus Zeemeermin/Haai Brevet

In een speciale lesgroep kun je de fijne kneepjes leren van het zeemeermin/haaizwemmen. Er zijn twee Brevetten te behalen, opvolgend in moeilijkheidsgraad. Een lesgroep bestaat uit 5/6 deelnemers, die 4,5-5 uur les volgen.
Voor de zeemeermin/haaizwemlesgroep Brevet is het verplicht om vooraf op de wachtlijst in te schrijven.
Inschrijven op de wachtlijst Brevet kost € 5,00 p.p. De inschrijfkosten worden verrekend met de magneetpas.

De zeemeermin/haaienstaart

De zeemeermin/haaienstaart met monovin krijg je tijdens de les in bruikleen van Het Anker. Wel raden we je aan om tijdens de les een zwembrilletje te dragen. Wil je graag zelf ook zo'n mooie staart bezitten. Kijk dan op Zeemeerminnenfeest

Heb je vragen of wil je meer informatie. Laat het weten via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.