Zeemeerminzwemmen

Zeemeerminzwemmen

een unieke activiteit binnen de zwemsporten.

Anker  zeemeermin.jpg

Bij Sportplaza Het Anker kun je leren zwemmen als een zeemeermin of een haai.

We verzorgen zowel kennismakingslessen als meerdaagse cursussen. Deelname is bedoeld voor de kinderen tot ca.12 jaar (minimaal i.b.v. het B-diploma).

De Clinic.

Wil je eerst weten wat zeemeermin/haaizwemmen inhoudt. Meld je dan aan voor onze kennismakings-les, de zogenaamde Clinic. Een Clinic is een 1-uurs introductie-les die alleen tijdens de schoolvakanties worden  ingepland.

CARNAVALSVAKANTIE 2023: CLINIC ZEEMEERMINZWEMMEN:
Woensdag 22 februari van 16.30-17.30 uur.
Kosten € 17,00 p.p. incl. gebruik zeemeerminstaart.

Vanwege beperkte groepsgrootte is vooraf aanmelden verplicht. Na aanmelding ontvang je eerst van ons een bevestiging of er een plekje is in de Clinic van jouw voorkeur en dan dienen de leskosten te worden betaald. Pas na betaling van de leskosten is de plaats in de Clinic definitief gereserveerd.

De cursus Zeemeermin/Haai Brevet

In een speciale lesgroep kun je de fijne kneepjes leren van het zeemeermin/haaizwemmen. Er zijn twee Brevetten te behalen, opvolgend in moeilijkheidsgraad. Een lesgroep bestaat uit 5/6 deelnemers, die 4,5-5 uur les volgen.
Voor de zeemeermin/haaizwemlesgroep Brevet is het verplicht om vooraf op de wachtlijst in te schrijven.

De kosten van Zeemeerminzwemmen zijn:

  • Inschrijven wachtlijst Brevet: € 5,00 p.p. De inschrijfkosten worden verrekend met de magneetpas.
  • Lesgroep Brevet: € 73,40 p.p.
  • 1-uurs Clinic € 17,00 p.p.
    (tarieven zijn geldig van 01-01-2023 t/m 31-12-2023)

De zeemeermin/haaienstaart

De zeemeermin/haaienstaart met monovin krijg je tijdens de les in bruikleen van Het Anker. Wel raden we je aan om tijdens de les een zwembrilletje te dragen. Wil je graag zelf ook zo'n mooie staart bezitten. Kijk dan op Zeemeerminnenfeest

Heb je vragen of wil je meer informatie. Bel 0464818787 of stuur een email naar hetanker@sportfondsen.nl. We helpen je graag verder.

Aanmeldformulier Zeemeerminzwemmen

Aanmelden voor zeemeerminzwemmen *
Nog 500 tekens resterend
In bezit van *
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.