Banenzwemmen 2 banen
Binnen

Banenzwemmen 2 banen

Lekker op je eigen tempo

Zin om te komen zwemmen? Goed idee! Banenzwemmen doe je in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen. Vijf of vijftig baantjes. Borstcrawl of schoolslag… Jij mag het zeggen.


Zwemmen is voor iedereen
Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Of wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit: banenzwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

Banenzwemmen ochtenduren
Op werkdagen kun je in de ochtenduren komen ontspannen in ons zwembad. Er worden twee lijnen in het bad gelegd voor 2 banen met elk een verschillend tempo. Op de badrand staan de bordjes voor de langzame en de snelle baan. In deze banen is het niet toegestaan om aan de rand te blijven staan.
In het overige deel van het zwembad kun je met de andere zwemmers gezellig rondzwemmen en ook langs de rand een praatje maken met elkaar.

De glijbaan en spelmateriaal in het diepere deel van het zwembad is niet in gebruik.

Tijden:

Maandag en vrijdagochtend van 10.00-11.00 uur
Maandagavond van 20.30-21.15 uur
Dinsdag en donderdagochtend van 10.00-11.30 uur

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad volwassene
6,75Bestellen
Los bad 65+
6,45Bestellen
12-Badenkaart Volwassene
67,50Bestellen
12 Badenkaart 65+
64,50Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.