Het Nieuwe Anker

Het Nieuwe Anker

een nieuw maatschappelijk hart voor Born

Sportplaza Het Anker toekomst.png

In de gemeenteraadsvergadering van 24 februari 2022 stemde een grote meerderheid in met de Business Case Het Nieuwe Anker. Na 45 jaar trouwe dienst zal de huidige accommodatie worden gerenoveerd naar een nieuw maatschappelijk hart voor stadsdeel Born om sport- en beweegdeelname te behouden. Op 9 februari 2024 ontvingen we een Raadsinformatiebrief waarin de gemeente het contract met Het Anker B.V. beëindigt op 31-12-2024. Begin maart heeft Sportfondsen Nederland de opdracht gekregen om een nieuw plan te ontwikkelen voor onze accommodatie. In mei 2024 wordt meer duidelijk over de toekomst van ons sportcomplex.
Via deze pagina, onze social mediakanalen en nieuwsbrieven houden wij jullie op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwsbrieven en update's:

Onderstaand de nieuwsbrieven en update's waarmee we jullie gedurende het project van tijd tot tijd informeren over de voortgang van onze accommodatie

Artikel De Limburger 11-3-2024

Raadsinformatiebrief inzake Ontwikkelingen Het Anker

Nieuwsbrief Toekomst Het Anker mei 2023.pdf

Het Nieuwe Anker in beeld

Blijf op de hoogte van de renovatie en abonneer je op ons You-tube kanaal

You-tube Sportplaza Het Anker
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.