Fifty Fit Sporthal

Fifty Fit Sporthal

een volledig sport- en ontspanningsprogramma

WB Anker Fifty-Fit  2.jpg

Bewegen is een van de factoren die succesvol ouder worden mogelijk maakt en een manier om andere mensen te ontmoeten. Samen bewegen is nog veel leuker. Met de Fifty-Fit groepsles in de sporthal bieden we je een volledig sport- en ontspannings programma.

Wat is Fifty-Fit?

Fifty-Fit is een groepsles in de sporthal. Door variatie in sport en spel-activiteiten oefen je vaardigheden als kracht, snelheid, lenigheid, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen. Achterliggende gedachte is mensen leren om veelzijdig te bewegen. Iedereen kan deelnemen, daarbij is plezier in bewegen het belangrijkste doel. Een groep bestaat uit ongeveer 20 personen. Naast bewegen is ook het sociale aspect belangrijk. Na de les wordt altijd nog gezellig nagepraat met andere deelnemers in onze koffiecorner. Ook kun je aansluitend ontspannen in ons zwembad tijdens het recreatief zwemmen, indien het reguliere openstellingsrooster deze mogelijkheid biedt.

Ik wil graag meedoen.
Ben je enthousiast en wil je ook graag met Fifty-Fit beginnen. In verband met de groepsgrootte vragen we je om eerst even contact op te nemen met ons. Je kunt het contactformulier op deze pagina invullen of even bellen naar 048 4818787.

Wanneer is Fifty-Fit:
Maandag: 08:45-09:45 uur
Dinsdag: 08:45-09:45 uur
Donderdag: 08:45-09:45 uur
Vrijdag: 08:45-09:45 uur

Wat kost Fifty-Fit?

Om mee te doen aan Fifty-Fit maak je gebruik van een 12-lessenkaart. Hiervoor is een magneetpas vereist.

  • Magneetpas € 5,00
  • 12 lessenkaart Fifty-Fit € 63,00 ( 12 lessen, 1/2 jaar geldig)

(Prijzen geldig van 01-01-2023 t/m 31-12-2023, prijswijzigingen voorbehouden).

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.