Toekomst Sportplaza Het Anker

Nieuws

Toekomst Sportplaza Het Anker

Sportplaza Het Anker toekomst.png

De stand van zaken

  • Update maart 2024:

Ons hoofdkantoor Sportfondsen Nederland is door de gemeente gevraagd om een nieuw plan te maken voor een toekomstbestendige sportvoorziening. In mei 2024 zal er meer duidelijkheid komen over de toekomst van onze accommodatie. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we al onze bezoekers informeren via deze nieuwspagina.

  • Februari 2024:

Op 9 februari 2024 ontvingen wij onderstaande raadsbrief van de Gemeente Sittard-Geleen over de toekomst van onze accommodatie. De gebruikers waarover in deze raadsbrief wordt gesproken betreft alleen een aantal verenigingen die bij Sportplaza Het Anker gebruikmaken van de accommodatie. Individuele sporters, zwemmers, zwemlesouders en de vele senioren die wekelijks in onze accommodatie komen zijn niet door de gemeente geïnformeerd. Toch zijn ook deze mensen gebruikers van onze accommodatie en dienen zij op de hoogte te worden gebracht van de meest recente ontwikkelingen.

Gemeente ontwikkeling Anker 09-02-24(1).jpg

Gemeente ontwikkeling Anker 09-02-24(2).jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.