Vacature Horeca- medewerker m/v

Nieuws

Vacature Horeca- medewerker m/v

WB Anker horeca contact

Een gemotiveerde Horeca-topper die van alle markten thuis is.

Nu ons sportcafé van het coronaslot is zijn we op zoek naar een gastvrije duizendpoot die ons team komt versterken.

Dit ga je doen:

Je wordt de teamgenoot van onze collega Edwin. Naast je werkzaamheden in de horeca ben je ook een aanspreekpunt voor de bezoekers in onze accommodatie. Je hebt overzicht en bent bereid ook op andere plekken in de accommodatie bij te springen.

Wat heb je nodig:

Jij doet je werk met plezier, zorg en enthousiasme, en houdt van afwisseling. Bezit je al enige ervaring dan is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. Je leert on the job en je collega's staan je met raad en daad bij.

Wat wij jou bieden:

Een baan van 20 uren per week in een mooie locatie, waar je continue omringd bent door mensen die een fijne tijd hebben. Je wordt deel van een divers en gezellig team.
Je werktijden zijn flexibel en worden in onderling overleg geregeld. Werken op avonden of in het weekend is voor jou geen probleem.
Naast de nodige horecatrainingen ga je ook cursussen zoals EHBO, AED, reanimatie en BHV volgen. Je leert zelfs reddend zwemmen, hoe cool is dat. Je salaris past bij de CAO Zwembaden.
En tot slot om je te overtuigen, onze accommodatie wordt in de nabije toekomst gerenoveerd met een prachtig uitgebreid, nieuw horeca-paviljoen. Geen dag wordt hetzelfde, maar ze zijn leuk!

Interesse:

Neem dan contact op, we kunnen niet wachten je te leren kennen en wie weet ben je straks niet alleen de teamgenoot van Edwin maar ook van Winand, Jos, Petra, Marianne, Karin, Sylvia, Brigitte, Truus, Karin, Carolien, Hein, Marlies en Wino.
Denk je dat iemand anders in jouw netwerk heel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon waarschijnlijk veel plezier mee!

Je sollicitatie kun je mailen naar hetanker@sportfondsen.nl, bel met 046-4818787 of loop even binnen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.