De leskaart

wanneer heb ik een nieuwe leskaart nodig

Bij aanvang van de eerste les in het nieuwe lesblok heb je een geldige leskaart nodig. Je kunt de leskaart kopen bij de kassa van het zwembad of online in onze webshop. De nieuwe leskaart is 14 dagen voor aanvang van de nieuwe lesperiode te koop. De leskaart kent een vaste geldigheidsduur die gelijk is aan de lesperiode. In deze lesperiode is je kind op een vaste dag en een vast tijdstip ingepland voor 10 zwemlessen. Afwijken hiervan is niet mogelijk.

De leskaart online kopen.

  1. Ga naar de webshop en log in op het account van je kind.
  2. Kijk in het tabblad Abonnement
  3. Kies het juiste artikel, voor elk kwartaal is een andere leskaart geldig.
  4. Voor zwemleskaarten Zwem-ABC geldt dat je de leskaart NIET kunt verlengen via mijn abonnementen. Kies in het tabblad abonnement de zwemleskaart voor het nieuwe kwartaal.  Let op de geldigheidsperiode. Plaats dit abonnement in de winkelwagen.
  5. Kies bij reeds bestaande kaart het juiste kaartnummer en koppel de nieuwe leskaart aan de magneetpas van je kind.
  6. Zorg dat je de bestelling afrond.

In het jaaroverzicht kun je zien wanneer een nieuw lesblok begint.

Heb je vragen neem dan contact op. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Regel het online!

Koop hier je nieuwe leskaart. Let op dat je de juiste zwemleskaart selecteert. Kies het juiste kwartaal, ga niet je huidige leskaart verlengen

naar de webshop

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.