Diplomazwemmen

Kijk mij nou zwemmen!

zwemveilig NRZ

In verband met Corona gelden er andere regels dan gebruikelijk bij Proef- en Diplomazwemmen

klik hier voor het Protocol Proef- en Diplomazwemmen.

klik hier voor de indeling van tijden/diplomagroepen.

Diplomazwemmen, het is de feestelijke afsluiting van een leertraject.
De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Met het Nationale Zwemdiploma C op zak voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Zwemveilig zijn betekent dat je ‘in en om het water kunt overleven en op een veilige manier kunt bewegen en recreëren en plezier kunt hebben in de Nederlandse watercultuur’.
De examencommissie bepaalt na Proefzwemmen of je kind aan het Diplomazwemmen mag deelnemen. Het diplomabriefje kun je niet bij de receptie krijgen.

Wanneer is diplomazwemmen:
Elke lesperiode/blok sluiten we na les 10 af met het diplomazwemmen. Je kind kan pas deelnemen aan diplomazwemmen als het het proefzwemmen met goed resultaat heeft afgesloten. De datum(s) van het diplomazwemmen staan op het overzicht met de lesdata vermeld. Deze datum is onder voorbehoud en kan indien nodig wijzigen. De groepsindeling met de daarbij horende tijden wordt na les 5 bekendgemaakt.

De kosten.
Diplomazwemmen is niet inbegrepen bij de leskaart.
De diplomakosten kun je na het Proefzwemmen in de webshop betalen. Doe dit voor 28 april 2021. Je ontvangt hiervan een E-ticket in je mailbox. Dit E-ticket is tevens het toegangsbewijs van je kind
Is je kind afgewezen met Proefzwemmen, betaal dan ook niet het diplomazwemmen.
Alleen kinderen die het proefzwemmen hebben gehaald staan in de diploma-afzwemgroepen. De kinderen waarvan diplomazwemmen is betaald worden ook op de deelnemerslijsten van de NRZ geplaatst

Betaling Diplomazwemmen

Log in op het lesscore account van je kind Kies het tabblad Tickets en selecteer het artikel Diplomazwemmen. Betaal via I-deal en rond de bestelling af.

naar de webshop
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.