Diploma-Afzwemmen

Kijk mij nou zwemmen!

zwemveilig NRZ

Het Diploma - Afzwemmen van de huidige lesperiode vindt plaats op 22 en 23 juli 2022

Onderstaand de indeling voor het Diplomazwemmen:

diplomazwemmen website

Diplomazwemmen, het is de feestelijke afsluiting van een leertraject.
De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Met het Nationale Zwemdiploma C op zak voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Zwemveilig zijn betekent dat je ‘in en om het water kunt overleven en op een veilige manier kunt bewegen en recreëren en plezier kunt hebben in de Nederlandse watercultuur’.
De examencommissie bepaalt na examenzwemmen of je kind aan het Afzwemmen mag deelnemen. Het diplomabriefje kun je niet bij de receptie krijgen.

Wanneer is Diploma-Afzwemmen:
Elke lesperiode/blok sluiten we na les 10 af met het Afzwemfeest. Je kind kan pas deelnemen aan afzwemmen als het het proefzwemmen met goed resultaat heeft afgesloten. De datum(s) van het afzwemmen staan op het overzicht met de lesdata vermeld. Deze datum is onder voorbehoud en kan indien nodig wijzigen. De groepsindeling met de daarbij horende tijden wordt na les 5 bekendgemaakt.

De kosten.
Diploma-afzwemmen is niet inbegrepen bij de leskaart.
De diplomakosten kun je na het Proefzwemmen in de webshop betalen. Doe dit uiterlijk 3 dagen voor het Afzwemfeest
Is je kind afgewezen met Proefzwemmen, betaal dan ook niet het diploma-afzwemmen.
Alleen kinderen die het proefzwemmen hebben gehaald staan in de diploma-afzwemgroepen. De kinderen waarvan afzwemmen is betaald worden ook op de deelnemerslijsten van de NRZ geplaatst

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.